Skip til hoved indholdet
    Hjem Job hos os

Job hos os

Vores nye medarbejdere skal være med til at give børnene en god hverdag, så de er trygge og glade.

Vi ønsker os af nye medarbejdere, at de vil - med fokus på nærvær og gode læringsmiljøer - være med til at give børnene en god hverdag, så de kan komme trygge og glade i institution og gå hjem stimuleret og med overskud. Samt at den nye medarbejder vil være med til at skabe rammerne for, at alle børn føler sig betydningsfulde både i fællesskabet og som individ.

Vi brænder for at arbejde med børns læring, udvikling og trivsel, og det ønsker vi også, at du skal gøre. I Klatretræet har vi fokus på, at det skal være trygt og sjovt at være her - både som barn og som voksen. Vi er til for børnene, og vi sætter en ære i at have et godt samarbejde med forældrene, da de er vigtige for, at vi kan lykkes med vores arbejde. Vi værdsætter fælles drøftelser om vores faglighed, og vi er superengagerede i vores arbejde.

Vi mener, at legen har værdi i sig selv og skal være gennemgående i børnenes dagligdag, og du skal nyde at deltage i og sætte gang i leg mellem børnene. Du skal skabe struktur og gode rammer for børns læring, trivsel og udvikling. Du skal kunne skabe tillidsfulde relationer til både børn, forældre og kolleger - og børnene skal søge dig, fordi de kan mærke, at du nyder at være sammen med dem.

Det er vigtigt, du er opmærksom på, når børnene tager initiativer og giver plads til, at de kan udfolde sig forskelligt. Du lader børnene gå forrest med en undersøgende og eksperimenterende tilgang til verden, fordi du er nysgerrig på at forstå børnenes opfattelse af verden og tager udgangspunkt i børneperspektivet.

Som kolleger støtter vi hinanden, vi vil vores arbejde, og der er plads til vores forskelligheder.

Læs mere om os

Siden er under udarbejdelse. Vi glæder os til snarest at kunne fortælle mere om os.

Som praktiksted kan Klatretræet tilbyde et fagligt inspirerende og udfordrende miljø, hvor du som studerende, hvis du tager ansvar, kan få en personlig og fagligt udviklende praktikperiode. Vi forventer, at du som studerende forholder dig reflekterende til vores praksis.

Vi vil arbejde på, at både du og vi får fagligt og menneskeligt udbytte af din praktikperiode.

Ledige stillinger bliver opslået på Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside. Ansøgninger skal søges digitalt via kommunens hjemmeside.

Se ledige stillinger

Daginstitution Klatretræet
Gyvelhaven 2
2630 Taastrup

Telefon: 43 35 33 40

Pædagogisk leder / Klyngeleder:
Lisbet Mathiesen
E-mail: LisbetMa@htk.dk

Mandag - fredag:

Klokken 06.15 - 17.00

Lukkedage